Pienet ja suuret remontit sekä uudisrakentaminen  kaikki hoituu!

Remontit

Asiantunteva ja koulutettu henkilökuntamme hoitaa pienet ja suuretkin urakat vastuullisesti ja ammattitaidolla. Vakituisen henkilökuntamme lisäksi käytössämme on luotettavia ja osaavia alan ammattilaisia, joita käytämme suuremmissa rakennusurakoissa.

Meiltä sujuvat kaikenlaiset remontit kuten keittiö-, kylpyhuone- ja saunaremontit. Teemme kaluste- ja lattia-asennukset, maalaustyöt, märkätilaeristykset ja purkutyöt. Suoritamme tasoitetyöt, asennamme parketit ja laminaatit. Yhtä luotettavasti hoituu vanhojen rakennusten saneeraus sekä uudisrakentaminen.

Ammattitaitoinen ryhmämme hallitsee keittiö-, sauna- ja kylpyhuonesaneeraukset, maalaukset ja märkätilaeristykset. Käy katsomassa aiempia rakennuskohteitamme: Referenssit.

Etsitkö luotettavaa remonttiyritystä omaan kohteeseesi? Teemme mielellämme tarjouksen myös muista remonttitöistä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Hinnoittelu

Toteutamme rakennuskohteet tuntityönä tai urakkana tarpeittesi mukaan.

Tuntiveloitukseen sisältyy töiden seurantapalvelu, saat halutessasi päiväkohtaisen selvityksen toteutuneista työtunneista. Seurantapalvelu on vaivaton ja tehokas tapa seurata töiden etenemistä vaikka päivittäin!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous omasta rakennuskohteestasi. Olipa kyseessä pieni korjausurakka tai rakennat kokonaan uutta - Laipaik hoitaa kohteesi rakennustyöt aina yhtä luotettavasti ja ammattitaidolla, ota yhteyttä